horecaruimtenederland.nl: Horecaruimten in Rotterdam

Horecaruimten in Rotterdam

De stadsregio Rotterdam heeft ongeveer 1,2 miljoen inwoners, waarvan 650.000 in de stad Rotterdam wonen. Rotterdam is bijzonder aantrekkelijk voor ondernemers in de scheepvaart en logistiek, de Rotterdamse haven is namelijk de grootste van Europa. Daarnaast vindt er vanaf Rotterdam veel transport plaats naar Duitsland, waar zich een enorme afzetmarkt van producten bevindt.

Een bedrijf in Rotterdam

Rotterdam is zeer aantrekkelijk voor bedrijven. Niet alleen de haven trekt bedrijvigheid aan, ook stijgt de stad sterk in populariteit onder de bevolking en het omliggend gebied. Het gevolg daarvan is dat het aantal winkels en horecagelegenheden in de stad sterk toeneemt.

In Rotterdam is er nog relatief veel ruimte en lage prijzen. Hiermee vormt de stad een uitstekende basis voor een nieuwe onderneming.

Links

Rotterdam op Wikipedia
Gemeente Rotterdam

Onder horecaruimten vallen bijvoorbeeld cafe’s en restaurants. Ze zijn vaak gelegen in woonwijken en binnensteden vanwege de grote hoeveelheid mensen en daarmee potentiele klanten. Horecaruimten zijn vaak totaal uiteenlopend op het gebied van vormgeving. Cafe’s zijn nagenoeg altijd in het bezit van een bar maar de keuken is vaak kleinschalig of ontbreekt volledig. Bij restaurants is dit precies andersom. Uniek aan horecaruimten in vergelijking met andere bedrijfsruimten is de factor sfeer. Horecaruimten zijn naast een praktische inrichting namelijk ook gebaat bij een juiste sfeer voor de doelgroep.
Mere i denne kategori: « Den Haag Amsterdam »