horecaruimtenederland.nl: Horecaruimten in Eindhoven

Horecaruimten in Eindhoven

Eindhoven is de grootste stad van Zuid-Nederland en met haar technische universiteit een ware broedplaats voor technologische innovatie. Niet alleen nationaal maar ook op internationaal gebied weet de stad daarmee mensen aan te trekken, Eindhoven wordt dan ook vaak bestempelt als Brainport.

Een van de technologische exportproducten van Eindhoven is Philips, dat inmiddels een wereldspeler is op het gebied van technologische ontwikkelingen.

Op het bedrijventerrein de Hurk zijn in Eindhoven maar liefst 300 bedrijven te vinden, goed voor de werkgelegenheid van zo’n 15.000 mensen.

Bezienwaardigheden van Eindhoven

-          Evoluon

-          Philips museum

-          DAF museum

 

Links

Gemeente Eindhoven
Wikipediapagina van Eindhoven
Bedrijventerrein de Hurk

Onder horecaruimten vallen bijvoorbeeld cafe’s en restaurants. Ze zijn vaak gelegen in woonwijken en binnensteden vanwege de grote hoeveelheid mensen en daarmee potentiele klanten. Horecaruimten zijn vaak totaal uiteenlopend op het gebied van vormgeving. Cafe’s zijn nagenoeg altijd in het bezit van een bar maar de keuken is vaak kleinschalig of ontbreekt volledig. Bij restaurants is dit precies andersom. Uniek aan horecaruimten in vergelijking met andere bedrijfsruimten is de factor sfeer. Horecaruimten zijn naast een praktische inrichting namelijk ook gebaat bij een juiste sfeer voor de doelgroep.
Mere i denne kategori: « Tilburg Utrecht »