horecaruimtenederland.nl: Horecaruimten in Den Haag

Horecaruimten in Den Haag

Den Haag is de derde stad van Nederland. Bijzonder aan Den Haag is de politieke functie die de stad vervult terwijl het niet de hoofdstad is. Den Haag heeft hierdoor een grote aantrekkingskracht op politieke instituten. Ook is het Internationaal gerechtshof gevestigd in Den Haag, wat de stad Europees op de kaart zet.

In Den Haag bevindt zich eveneens het hoofdkwartier van ’s wereld grootste containerterminaloperator APM Terminals, wat gevestigd zit in hetzelfde gebouw als het logistiekbedrijf Damco.

Geografie van Den Haag

Den Haag is gelegen aan zee aan de westkust van Nederland. Aan Den Haag ligt het  vissersdorp Scheveningen wat inmiddels is uitgegroeid tot een populair surfgebied in Nederland.

Bezienswaardigheden in Den Haag

-          Het vredespaleis

-          Madurodam

-          Het Koninklijk paleis

-          Het Mauritshuis

Links

 

Wikipediapagina van Den Haag
Gemeente Den Haag

Onder horecaruimten vallen bijvoorbeeld cafe’s en restaurants. Ze zijn vaak gelegen in woonwijken en binnensteden vanwege de grote hoeveelheid mensen en daarmee potentiele klanten. Horecaruimten zijn vaak totaal uiteenlopend op het gebied van vormgeving. Cafe’s zijn nagenoeg altijd in het bezit van een bar maar de keuken is vaak kleinschalig of ontbreekt volledig. Bij restaurants is dit precies andersom. Uniek aan horecaruimten in vergelijking met andere bedrijfsruimten is de factor sfeer. Horecaruimten zijn naast een praktische inrichting namelijk ook gebaat bij een juiste sfeer voor de doelgroep.
Mere i denne kategori: « Utrecht Rotterdam »