horecaruimtenederland.nl: Horecaruimten in Breda

Horecaruimten in Breda

Breda behoort tot de grootste steden van Zuid-Nederland en is gelegen in het uiterste westen van de provincie Noord-Brabant. Door de ligging van Breda staat de stad nauw in verbinding met de randstad. Breda ligt hierdoor op een zeer gunstige locatie, het verbindt namelijk de twee grote economische gebieden van Nederland: de randstad en de Brabantsteden. Tevens ligt Breda tussen de twee grote Europese havens Rotterdam en Antwerpen.

Breda als perfecte vestigingslocatie

Breda is een stad met een perfecte ligging tussen de randstad, de Brabantsteden en de grote havens van Rotterdam en Antwerpen, door de goede ligging is Breda dan ook een perfecte vestigingslocatie voor bedrijven. Breda-Noord heeft een groot industrieterrein genaamd de Emer, met veel ruimte voor bedrijfsruimten.

Links

 

Gemeente Breda
Wikipediapagina over Breda

Onder horecaruimten vallen bijvoorbeeld cafe’s en restaurants. Ze zijn vaak gelegen in woonwijken en binnensteden vanwege de grote hoeveelheid mensen en daarmee potentiele klanten. Horecaruimten zijn vaak totaal uiteenlopend op het gebied van vormgeving. Cafe’s zijn nagenoeg altijd in het bezit van een bar maar de keuken is vaak kleinschalig of ontbreekt volledig. Bij restaurants is dit precies andersom. Uniek aan horecaruimten in vergelijking met andere bedrijfsruimten is de factor sfeer. Horecaruimten zijn naast een praktische inrichting namelijk ook gebaat bij een juiste sfeer voor de doelgroep.
Mere i denne kategori: « Nijmegen Groningen »