horecaruimtenederland.nl: Beschikbare horecaruimte in Nederland

Beschikbare horecaruimte in Nederland

Vind een beschikbare horecaruimte in Nederland

Vind bij ons je volgende horecaruimte in Nederland! We hebben een database ontwikkeld met bijna alle beschikbare horecaruimten in Nederland. Doordat het overzicht groot is heb je erg veel keuze, wat het gemakkelijker maakt om horecaruimte te vinden dat perfect aansluit op je wensen.

Kijk snel in onze database voor het actuele aanbod!

Bredase ondernemer vindt dat de overheid haar macht misbruikt

Bredase ondernemer Ron Rodie heeft in de afgelopen periode meerdere invallen van de Politie meegemaakt in zijn gelijknamige werkplaats. Dit heeft te maken met zijn associatie met motorclub Kings Syndicate. Naar eigen zeggen wordt hij daardoor gelijk als crimineel bestempeld. Volgens de burgemeester van Breda is deze aandacht resultaat van de manier waarop Rodie zich in de media profileert. Lees hier het volledige artikel

Halsema wil horeca niet zomaar sluiten om granaten of kogels

Burgemeester Halsema van Amsterdam vindt het niet perse nodig om elke zaak permanent of tijdelijk te sluiten wanneer deze slachtoffer is van een incident met wapens. Voorheen werden onschuldige ondernemers hier het slachtoffer van, ook twijfelt Halsema aan de effectiviteit van het oude beleid. Lees hier het volledige artikel

Koop en huur bedrijfspanden bereikt een recordhoogte

Uit cijfers van Dynamis blijkt dat de koop en huur van bedrijfspanden vorig jaar historisch hoog was. Deze trend zou ontstaan door de economische groei. Met name in Almere, Utrecht, Amersfoort, Eindhoven en Maastricht ging het goed met de markt voor bedrijfspanden. Lees het volledige artikel hier

Utrechtse WTC-toren bijna helemaal verhuurd

Nog voor de opening zijn 90% van de kantoren in de nieuwe WTC-toren helemaal verhuurd. Het kantoorpand is na 2 jaar bijna af. Het is een controversieel project aangezien het nieuwe gebouw het stadskantoor aan het zicht onttrekt en bijdraagt aan de verdichting van het stationsgebied. Lees hier het volledige artikel

Vijf Utrechtse panden gesloten vanwege drugs, overlast en illegaal gokken

In totaal zijn 3 woningen, een bedrijfspand en een koffiehuis gesloten op last van de burgemeester. In 3 gevallen is een hennepkwekerij aangetroffen. Aan de Californiëdreef in Overvecht werd een bedrijfspand gesloten, waar de politie een hennepkwekerij, ruim 9 kilo wiet en twee gestolen auto's vond. Vanwege illegaal gokken is ook een koffiehuis aan de Amsterdamsestraatweg gesloten. Lees hier het volledige artikel. 

Lege Robeco-toren in Rotterdam wordt Allianz Tower

De voormalige Robeco-toren aan het Churchillplein in Rotterdam zal vanaf 2020 door de Duitse verzekeraar Allianz gehuurd worden. Er zullen ongeveer 1000 in de toren voor Allianz gaan werken. Het bedrijf hoopt zo te zorgen voor een inspirerende en toekomstbestendige werkplek.

Lees hier het volledige artikel. 

Explosieven en schoten bij Amsterdamse bedrijfspanden

Bij twee Amsterdamse bedrijfspanden zijn handgranaten gevonden en schoten gelost. De straten zijn afgezet en de politie doet samen met de explosieve opruimingsdienst onderzoek. Het bedrijfspand aan de Jan Evertsenstraat in Amsterdam-West is eigendom van woningcorporatie Stadgenoot. Lees hier het volledige artikel. 

Het nieuwe magazijn voor Waterbedrijf Groningen is geopend

In slechts driekwart jaar werd een oud bedrijfspand omgebouwd tot een modern en zuinig magazijn voor Waterbedrijf Groningen. Bij de verbouwing is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. De verbouwing was een uitgelezen kans deze ruimte geschikt te maken voor de toekomst. Het gebouw is zelfvoorzienend in energiebehoefte. Op het dak zijn 1664 zonnepanelen geplaatst die een gasaansluiting overbodig maken. Lees hier het volledige artikel. 

Online supermarkt Picnic opent groot distributiecentrum in Eindhoven

Online supermarkt Picnic blijft in rap tempo doorgroeien en bouwt daarom een 18.000 vierkante meter groot distributiecentrum in Eindhoven. Het distributiecentrum wordt vanaf mei 2019 in gebruik genomen en moet gratis boodschappen gaan leveren aan Breda en Tilburg. Lees hier het volledige artikel. 

Historisch Haags kantoorpand wordt een luxe hotel

Op de Lange Vijverberg worden drie kantoorpanden omgebouwd tot een luxe hotel. Het hotel gaat beschikken over meer dan 100 kamers, waarvan 2 kamers een unieke historische stijl behouden. De opening staat gepland voor het 4e kwartaal van 2018. Lees hier het volledige artikel.